Metalne bravice

Klasične konvencionalne bravice koje Vam pružaju komfor i efikasnost. Možete ih dizajnirati u omiljenim bojama. Metalne bravice su vrlo popularne kako među tinejdžerima tako i među odraslim pacijentima i predstavljaju veliki povratak klasične ortodoncije na moderan način.

Estetske safirne (kristalne) bravice

Providne bravice od safir stakla dizajnirane specijalno za potrebe visoke estetike u ortodonciji. Obično se postavljaju na gornje zube u zoni 5-5 ili 3-3, u kombinaciji sa donjim metalnim bravicama. Ako  želite ortodontski tretman koji pruža osećaj komfora pri socijalnim aktivnostima, safirne bravice su pravi izbor za Vas.

Estetske samoligirajuće bravice

Kombinacija savršene funkcije i estetike koja će zadovoljiti i najzahtevnije pacijete. Posebno se preporučuju za pacijente koji nisu u mogućnosti da dolaze na redovne kontrole jer omogućavaju ređe kontrole zbog svog mehanizma delovanja. Ne prebojavaju se, stoga predstavljaju najbolji izbor za pacijente koji konzumiraju kafu i cigarete. Estetski samoligirajući aparati Vam pružaju najbolju estetiku za vreme trajanja ortodontskog tretmana,zbog čega su trenutno i najtraženiji među pacijentima.