KOMPJUTERSKA ANALIZA

Znanje i iskustvo lekara je presudno za svaki tretman. Međutim, razvojem tehnologije u savremenoj ortodonciji došlo je do velikih pomaka u pristupu dijagnostici i lečenju.

U Risusu imamo najsavremeniju dodatnu tehnologiju koja nam pomaže u pravljenju najpreciznijeg plana terapije.

Pre protezeNakon proteze

Kako to u praksi izgleda?

Kompjuter obrađuje Vaše rendgen snimke i ponudi nam najtačnije mere i podatke o odnosima vilica, odnosima zuba u zagrizu kao i arhitekturu celog lica. Zatim lekar pravi uspoređivanje fotografije Vašeg osmeha sa merama „zlatnog standarda osmeha“ i na osnovu tpga dobija smernice kako taj osmeh poboljšati.

„Zlatni standard“ predstavlja predlog idealnih proporcija oblika, veličine i rasporeda zuba spram Vašeg lica. Ova fotografija i njena analiza su presudne za uspeh lečenja.

RISUS TIM=PRECIZNOST I SIGURNOST!

o nama risus ortodoncija

Svako lice je posebno, svaki osmeh ima svoje karakteristike i zbog toga je nemoguće lečiti svakog pacijenta isto i bez ove specifične analize. Zbog toga je važno da se ortodont posveti BAŠ VAŠEM slučaju i BAŠ VAŠIM analizama.

Tada možemo biti sigurni da ćete dobiti najprirodniji i najlepši rezultat.

Jedino skladan i prirodan osmeh je i zdrav osmeh. Zato u Risusu negujemo INDIVIDUALNI PRISTUP lečenju. Fabrika osmeha nije isto što i manufaktura. Savršeni rezultati zahtevaju posvećenost i strpljenje.

Prednost specijlaističke ordinacije je što imamo svu najsavremeniju opremu na jednom mestu. Tehnologija nam olakšava tok Vaše terapije, ponekad čak i ubrzava vreme lečenja. U Risusu imamo sve na jednom mestu-spremno da se posvetimo baš Vašem slučaju! Inovacije i tehnologije smo uklopili u intimnu porodičnu ortodontsku praksu gde nam je razgovor sa Vama prioritet.